Contactgroep
 
Doe mee!
Er is meer mogelijk bij Euromaatjes! Een groep van bijna 500 ouders hebben elkaar als klankbord gevonden op internet, KindGeld. Via een email-lijst is het mogelijk via de gewone email berichten naar elkaar te sturen die iedereen van de groep ontvangt en dus ook op kan reageren. Het voordeel van zo'n grote groep is dat als je meer informatie wil over een bepaald onderwerp dat er dan altijd wel iemand is die daar meer van weet. Onderling worden er dus heel wat tips en adviezen uitgewisseld. In bepaalde perioden is de groep wat rustiger en een andere keer vooral bij actualiteiten is het wat drukker. De moderator van de groep zorgt dat het allemaal netjes en prettig blijft verlopen.

Klankbord
Het is een fijne groep waar men respectvol met elkaar omgaat. Als je besluit je ook aan te melden dan zit je nergens aan vast, je bent vrij om wel of niet te reageren, hoewel actief meedoen wel zorgt dat de lijst levendig blijft. De groep heeft ook een eigen plek op internet bij Yahoogroups waar je onder andere toegang hebt tot de files, waar je bijvoorbeeld poppenkleertjes kunt uitprinten of ideeŽn kunt vinden om met knexx te bouwen.

Vrijblijvend en gratis
Kortom waar wacht je nog op! Onderaan deze pagina kun je door het intypen van je e-mail adres beginnen met je aanmelding. Daarna alles even stap voor stap doorlopen om een account te maken. Daarna gaat alles eigenlijk snel vanzelf. Heb je toch hulp nodig dan kun je altijd de moderator een mail sturen.

Tot mails bij KindGeld!
Subscribe to KindGeld
Powered by groups.yahoo.com
Copyright © 2013 by "Euromaatjes"   •   All Rights reserved   •   E-Mail:info@euromaatjes.nl