Contact

Indien u met mij in contact wil komen dan kan dat via e-mail of telefonisch op 0252-370701 en bij afwezigheid of geen gehoor, mobiel 06-36154349.
Op maandag, woensdag en vrijdag tijdens kantoor- en avonduren ben ik het beste bereikbaar.

Samenwerken?

Ik sta open om samen te werken met andere initiatieven en hoewel op dit moment Euromaatjes reclamevrij is zie ik zeker mogelijkheden om informatie toe te voegen die Euromaatjes verrijken en bezoekers van dienst kunnen zijn. Het zou mooi zijn als euromaatjes bronnen van inkomsten genereert om kwaliteit te behouden en uit te breiden. Ik nodig u van harte uit om mee te denken en tot een vruchtbare samenwerking te komen!

Publicaties en verleende medewerking.
In het verleden heb ik o.a meegewerkt aan diverse kids(baby)gidsen van Mediadam B.V., Educatieve televisie; ETV.nl en geÔnterviewd door Marente de Moor voor het tijdschrift Safe. Dagblad Ad, artikel van Marieke Henselmans.

Copyright

Euromaatjes behoudt zich alle rechten voor ten aanzien van vorm en inhoud van zowel deze website, als het materiaal dat via deze website verspreid wordt, zoals brochures, handleidingen, nieuwsbrieven en e-mails. Niets van dit alles mag gekopieerd en/of verspreid worden zonder schriftelijke toestemming van Euromaatjes. Voor meer informatie:
Klik hier
Copyright © 2013 by "Euromaatjes"   •   All Rights reserved   •   E-Mail:info@euromaatjes.nl
Natalie Peschier - Bleijenbergh